تارنمای فرهنگی استان کرمان » Blog Archive طرز تهیه مجور کدو کرمانی - تارنمای فرهنگی استان کرمان


طرز تهیه مجور کدو کرمانی
نوشته شده توسط مدیر | مرتبط با : غذاهای سنتی | 36 views
مجور کدو

در این مطلب طرز تهیه مجور کدو را مشاهده خوهید کرد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای مجور کدو:

کدو                                  ۵۰۰ گرم

پنیر سفید                        ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ                            دو عدد

آرد گندم                           دو قاشق غذاخوری

روغن مایع                         دو تا سه قاشق غذاخوری

شوید خردشده                 دو تا سه قاشق غذاخوری

نمک و فلفل                     به میزان لازم

طرز تهیه:

برای شروع کدوها را رنده نموده، بعد تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم. در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه می‌کنیم. در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن زده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن می‌ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو می‌نماییم.



نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

copyright © 2018 , Kermaniec.IR