تارنمای فرهنگی استان کرمان » Blog Archive طرز تهیه ی خورشت خوشمزه ی بزقورمه کرمان - تارنمای فرهنگی استان کرمان


طرز تهیه ی خورشت خوشمزه ی بزقورمه کرمان
نوشته شده توسط مدیر | مرتبط با : غذاهای سنتی | 137 views
طرز تهیه ی خورشت خوشمزه ی بزقورمه کرمان

غذاهای کرمانی بسیار خوشمزه هستند و بسیاری از گردگشران و توریست ها به غذاهای محلی و سنتی شهر کرمان علاقمند می شوند. در این مطلب می خواهیم به شما طرز تهیه ی غذای اصیل کرمانی به نام بزقورمه را قرا دهیم. این غذا با کشک و گردو و پیاز داغ تهیه می شود و سبکی خورشتی دارد و مناسب ناهار و شام است.

مواد لازم:

  • آب: ۲ پیمانه
  • پیاز: یک کیلوگرم
  • سیر: یک بوته
  • گوشت بدون استخوان:  ۵۰۰ گرم
  • نخود خیس خورده: یک پیمانه
  • زعفران دم کرده: یک قاشق سوپخوری
  • نعنا داغ: به میزان لازم
  • گردو خرد شده: به میزان لازم
  • کشک: به میزان لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه ی خورشت خوشمزه ی بزقورمه کرمان

طرز تهیه بزقورمه اصیل کرمانی:

در ادامه با دستور پخت و طرز تهیه ی این غذای اصیل آشنا می شویم. برای پخت یک بزقورمه ی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.
۱. پیاز ها را با روغن سرخ کنید و نصف کنید و نیمی از آن برای تزئین و نیمی دیگر رابا ادویه ها (زرد چوبه و فلفل) و سیر خورد شده تفت دهید.

۲. گوشت ها را تکه هایی با اندازه های مناسب و باب میل خود تقسیم کرده و با گیاز و سیر و ادویه ها تفت دهید.

۳. نخود های خیس خورده را با آب آبکشی کنید و سپس روی آن ها آب بریزید و بگذارید تا کمی بجوشد و سپس آب جوشیده را خالی کنید تا نفخ نخود ها از بین برود.

۴. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

۵. گوشت و گیاز را به نخود ها به همراه آب اضافه کنید. پس از یک ساعت پختن کشک و زعفران را نیز اضاقه کنید.

۶. نمک آن را در وهله آخر بریزید، بز قورمه ی خوشمزه ی خود را به همراه کشک و پیاز داخ در طرفی سرو نمایید و نوش جان کنید.

نوش جان، لذت ببرید



نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

fathi در ۱۳۹۸/۰۶/۰۲ گفته :

خیلی خوشمزست. ممنونم که آموزششو گذاشتید.



امید کرمانی مقدم در ۱۳۹۸/۰۶/۰۲ گفته :

خواهش میکنم



copyright © 2018 , Kermaniec.IR