مواد لازم:
آرد یک و نیم پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۴/۳ پیمانه
پودر پسته سبز ۱ پیمانه
پودر زعفران خشک ۲ قاشق چایخوری
گلاب ۳ قاشق سوپخوری
هل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
آرد را کاملاً تفت دهید تا رنگ آرد تغییر کند و بعد کره را اضافه کنید و چند دقیقه با کره تفت دهید. در صورت نیاز و کم بودن مقدار کره، دوباره کره اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر قند و پودر پسته را به آرد بیفزایید.بعد زعفران آب کرده، هل و گلاب را به آن اضافه کنید و مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید. کف یک سینی کوچک را فویل بیندازید.حلوا را داخل سینی بریزید و با قاشق کاملاً روی آن را فشار دهید.مقداری پودر پسته برای تزیین روی حلوا بریزید. سپس ظرف حلوا را داخل یخچال بگذارید و بعد از سرد شدن به صورت لوز برش دهید.