طرز تهیه فالوده کرمانی خوشمزه در خانه
نوشته شده در تاریخ ۹۸/۰۵/۱۹ | مرتبط با :
غذاهای سنتی | 2,141 views
یکی از دسر های خوشمزه ی کرمانی فالوده ی مخصوص این شهر است که طرز تهیه ی آن با فالوده های معمول که شیرازی هستند متفاوت است. در ادامه ی مطلب با ما همراه باشید تا دستور تهیه ی فالوده ی مخصوص شهر کرمان را به شما دوستان عزیز شرح دهیم.
مواد لازم:
- نشاسته : ۱ پیمانه
- آب : ۵ پیمانه
- گلاب : یک سوم لیوان
- شربت قوام آمده : ۱ پیمانه
طرز تهیه فالوده کرمانی:
- ابتدا باید شربت شکر درست کنید، برای اینکار شکر را در مقداری آب حل کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی به غلظت برسد. پس از آنکه شربت از حرارت افتاد، آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
- نشاسته را در پنج فنجان آب حل کنید. تمام نشاسته باید در آب حل شود. سپس آن را به ظرف دیگری انتقال دهید، اما مقداری از مایه را ته ظرف اول باقی بمانید. به این ترتیب اگر نشاسته حاوی شن باشد با فالوده مخلوط نخواهد شد.
- پس از انجام مراحل فوق نشاسته را افزوده و مداوم هم میزنیم تا بافتی مشابه فرنی به خود بگیرد.
- گلاب را به واد بیفزایید.
- نشاسته را در آبکش بریزید.
-
ظرف شربت که در یخچال گذاشته بودید را زیر آبکش قرار دهید. نشاسته همانند دانه های ریز در شربت قرار میگیرد و سرد میشود.
فالوده ی خوشمزه ی شما آماده است. فالوده ی کرمانی را علاوه بر شربت می توانید با عرقیات گیاهی و شربت های میوه ای نیز سرو نمایید.