غذاهای کرمانی بسیار خوشمزه هستند و بسیاری از گردگشران و توریست ها به غذاهای محلی و سنتی شهر کرمان علاقمند می شوند. در این مطلب می خواهیم به شما طرز تهیه ی غذای اصیل کرمانی به نام بزقورمه را قرا دهیم. این غذا با کشک و گردو و پیاز داغ تهیه می شود و سبکی خورشتی دارد و مناسب ناهار و شام است.
مواد لازم:
- آب: ۲ پیمانه
- پیاز: یک کیلوگرم
- سیر: یک بوته
- گوشت بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
- نخود خیس خورده: یک پیمانه
- زعفران دم کرده: یک قاشق سوپخوری
- نعنا داغ: به میزان لازم
- گردو خرد شده: به میزان لازم
- کشک: به میزان لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
طرز تهیه بزقورمه اصیل کرمانی:
در ادامه با دستور پخت و طرز تهیه ی این غذای اصیل آشنا می شویم. برای پخت یک بزقورمه ی خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید.
۱. پیاز ها را با روغن سرخ کنید و نصف کنید و نیمی از آن برای تزئین و نیمی دیگر رابا ادویه ها (زرد چوبه و فلفل) و سیر خورد شده تفت دهید.
۲. گوشت ها را تکه هایی با اندازه های مناسب و باب میل خود تقسیم کرده و با گیاز و سیر و ادویه ها تفت دهید.
۳. نخود های خیس خورده را با آب آبکشی کنید و سپس روی آن ها آب بریزید و بگذارید تا کمی بجوشد و سپس آب جوشیده را خالی کنید تا نفخ نخود ها از بین برود.
۴. نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.
۵. گوشت و گیاز را به نخود ها به همراه آب اضافه کنید. پس از یک ساعت پختن کشک و زعفران را نیز اضاقه کنید.
۶. نمک آن را در وهله آخر بریزید، بز قورمه ی خوشمزه ی خود را به همراه کشک و پیاز داخ در طرفی سرو نمایید و نوش جان کنید.
نوش جان، لذت ببرید