تارنمای فرهنگی استان کرمان » Blog Archive » طرز تهیه کشک کدو غذای کرمانی


طرز تهیه کشک کدو غذای کرمانی
نوشته شده توسط مدیر | مرتبط با : غذاهای سنتی | 864 views
طرز تهیه کشک کدو غذای کرمانی

طرز تهیه کشک کدو غذای کرمانی

کشک کدو یک غذای کرمانی است که کالری کمی دارد و در عوض به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.

مواد لازم برای کشک کدو :

 کدو سبز ۸ عدد
 کشک  ۱ پیمانه
 پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
سیر داغ  به میزان لازم
نعناع داغ به میزان لازم
 مغز گردو  ۳۰ گرم
 نمک، فلفل، زردچوبه  به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه کشک کدو :
کدوها را پوست بگیرید و سرخ کنید. اگر مشکل اضافه وزن دارید، می‌توانید آنها را بخار پز کنید. در ظرف دیگری، پیاز و سیر را خرد و سرخ کنید و به کدوها اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم در همین مرحله اضافه کنید.

 

حالا در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آن‌ها کشیده شود. در صورت تمایل می‌توانید ۲عدد گوجه فرنگی را هم خرد کرده و در غذا بریزید تا همراه با کدوها بپزند. کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند.

 

سپس مغز گردوی خرد شده یا پودر گردو را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید. اجازه دهید تا آب کشک کدو تبخیر شده و کمی در تابه سرخ شود. حالا مقدار دیگری کشک به آن اضافه کرده و در ظرف بکشید.

 

روی کشک کدو را با پیازداغ، سیرداغ، نعناع داغ و گردو تزئین کنید. در صورت تمایل می‌توانید کمی از کشک را با زعفران دم کرده مخلوط کرده و برای تزئین استفاده کنید.



نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

copyright © 2017 , Kermaniec.IR