کله جوش یکی ازخوشمزه ترین غذاهای قدیمی
نوشته شده در تاریخ ۹۳/۰۴/۱۴ | مرتبط با :
غذاهای سنتی | 958 views
مواد مورد نیاز برای سه نقر:
کشک
|
نیم کیو پاستوریزه و یا خانگی ساییده شده و جوشیده
|
نعنا خشک ساییده شده
|
۲ قاشق غذا خوری
|
پیاز خرد شده
|
یک عدد بزرگ
|
گردو خرد شده
|
۱۰۰ گرم
|
روغن برای سرخ کردن |
مقداری |
نمک و فلفل و زردچوبه |
به میزان لازم |
طرز تهیه:
– ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس نعنا خشک و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید.
– سپس کشک را با حدود یک لیوان آب رقیق کنید و به مواد سرخ شده اضافه نمایید و هم بزنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند تا به غلظت مناسب برسد.
– سپس نمک و فلفل و گردو را اضافه کنید. و در کاسه سرو کنید.
-معمولا این غذا را با نان سنگک ترید نموده و نوش جان می کنند.