تارنمای فرهنگی استان کرمان » Blog Archive » خورش بزقرمه کرمانی


خورش بزقرمه کرمانی
نوشته شده توسط مدیر | مرتبط با : غذاهای سنتی | 789 views

این غذا یکی از غذاهای محلی کرمان است که به دلیل دارا بودن نخود، کشک و گوشت سرشار از پروتئین است…

خورش بزقرمه کرمانی

انرژی کل: ۳۰۰۰ کالری

مواد لازم برای آشپزی

برای ۴ تا ۶ نفر:
کشک ساییده ۳ پیمانه

گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله ۱ کیلو

نخود نیم کوب ۲ پیمانه

سیر کوبیده ۱ بوته

سیر داغ به میزان لازم

زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ساطوری ۵ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
* گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

* سپس حرارت را ملایم کنید.

* پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.

* در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.

* در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.

چند نکته:
* بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت
خورش
در کنار برنج میل کنید.

* شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.

* گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمه ی بزغاله.

انواع خورش یا خورشت – ماهنامه دنیای تغذیه

انرژی کل: ۳۰۰۰ کالری

مواد لازم برای
آشپزی
آکا

برای ۴ تا ۶ نفر:
کشک ساییده ۳ پیمانه

گوشت سر دست و ماهیچه پرچربی بزغاله ۱ کیلو

نخود نیم کوب ۲ پیمانه

سیر کوبیده ۱ بوته

سیر داغ به میزان لازم

زعفران حل شده ۱ قاشق غذاخوری

پیاز ساطوری ۵ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

طرز تهیه:
* گوشت، پیاز، سیر کوبیده و نخود را با دو لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.

* سپس حرارت را ملایم کنید.

* پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نمایید.

* در دیگ را نیمه باز بگذارید و شعله را بسیار کم کنید تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غلیظ شود.

* در پایان بزقرمه را در ظرف کشیده و روی آن را با سیر داغ و محلول زعفران تزئین نمایید.

چند نکته:
* بزقرمه را هم می توانید با نان بخورید و هم به صورت
خورش
در کنار برنج میل کنید.

* شما به جای گوشت بزغاله، می توانید از گوشت های قرمز دیگر نیز استفاده کنید.

* گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسیار لطیف و خوشمزه است. لذا در تهیه این غذا از گوشت بزغاله استفاده می شود و بزقرمه یعنی قرمه ی بزغاله.



نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

copyright © 2017 , Kermaniec.IR