طرز تهیه قاتق بابونه و عدس
نوشته شده در تاریخ ۹۳/۰۴/۱۴ | مرتبط با : غذاهای سنتی | 6,244 views

قاتق عدس

ابتدا از دو ساعت قبل عدس و برنج را خیس می کنیم و بعد درون قابلمه کارال می ریزیم و روی آن آب می ریزیم در حدی که عدس و برنج به اندازه کافی بپزند و نیمه له شوند وسپس درون یک ماهیتابه کارال سیر داغ را ریخته وبه آن زرد چوبه اضافه می کنیم وسپس کشک و نمک را به آن اضافه می کنیم و همه این مواد را به عدس و برنج اضافه میکنیم .حالا این غذا آماده کشیدن است که با سیر داغ تزیین می کنیم.

مواد لازم : بابونه ، پیاز ، آرد گندم ، زردچوبه ، نمک ، تخم مرغ

طرز تهیه : ابتدا پیاز را سرخ کرده و به تعداد نفرات آرد گندم به آن اضافه می کنیم ( هر نفر یک قاشق غذاخوری ) می گذاریم تاسرخ شود، سپس زردچوبه ، نمک و بابونه شسته شده را در داخل آرد گندم ریخته و به آن آب اضافه می کنیم و روی اجاق گاز می گذاریم و به هم می زنیم تا گلوله گلوله ( به اصطلاح بافتی ها : لُک لُک ) نشود.

موقعی که جوش آمد ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ شکسته و به آن اضافه می کنیم ، باید زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کرده و ابتدا زرده را اضافه می کنیم و پس از اینکه زرده بست ، سفیده را هم زده وبه آن اضافه می کنیم.

 


نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

copyright © 2021 , Kermaniec.IR