مجید نژاد بیگلری عصر یکشنبه در نشست سند بخشی امنیت غذایی (سند نان) که به ریاست استاندار کرمان در استانداری برگزار شد افزود: هدف از اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره، تولید نان سالم است.
وی اظهار کرد: بهینه سازی کاشت، داشت و برداشت در مناطق شمال و جنوب استان، استانداردسازی ناوگان حمل و نقل، حمایت از توسعه و بهبود سیلوهای گندم، ارتقای پروسه آردسازی و افزایش کیفیت آرد و ارتقای بهداشت و کیفیت نان پنج هدف اصلی از اجرای طرح سالم سازی نان است.
وی گفت: هر کدام از اهداف این طرح چند استراتژی را در حوزه استانداردسازی صنعت نان دنبال می کنند.
مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان افزود: اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره یکهزار و ۵۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که یکهزار و ۲۸۰ میلیارد ریال آن از طریق تسهیلات بانکی به بخش خصوصی و مابقی اعتبارات از طریق دستگاه های دولتی تامین و طی مدت پنج سال اجرا می شود.
وی بیان کرد: برخی نانوایی های استان کرمان با مشکل استاندارد نبودن دستگاه ها یا محل نانوایی ها مواجه هستند که به منظور رفع این مشکل ۶۰۰ میلیون ریال برای استاندارد و به روز کردن مکان نانوایی ها و ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون ریال به منظور استاندارد و به روز کردن دستگاه ها در نظر گرفته شده است.
نژاد بیگلری گفت: قرار است در زمینه به روز رسانی تکنولوژی آرد استان کرمان نیز ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شود.
وی افزود: دو هزار و ۱۰۲ واحد نانوایی در استان وجود دارد که یک سوم آنها ساماندهی شده اند.
وی اظهار کرد: مصرف آرد استان کرمان در حال حاضر ۲۰ هزار تن است که این مقدار در گذشته ۳۰ هزار تن بوده است.