طرح نان سالم از مزرعه تا سفره در کرمان اجرا می شود
نوشته شده در تاریخ ۹۴/۰۳/۱۱ | مرتبط با : اخبار استان | 746 views
طرح نان سالم از مزرعه تا سفره در کرمان اجرا می شود

مجید نژاد بیگلری عصر یکشنبه در نشست سند بخشی امنیت غذایی (سند نان) که به ریاست استاندار کرمان در استانداری برگزار شد افزود: هدف از اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره، تولید نان سالم است.

وی اظهار کرد: بهینه سازی کاشت، داشت و برداشت در مناطق شمال و جنوب استان، استانداردسازی ناوگان حمل و نقل، حمایت از توسعه و بهبود سیلوهای گندم، ارتقای پروسه آردسازی و افزایش کیفیت آرد و ارتقای بهداشت و کیفیت نان پنج هدف اصلی از اجرای طرح سالم سازی نان است.

وی گفت: هر کدام از اهداف این طرح چند استراتژی را در حوزه استانداردسازی صنعت نان دنبال می کنند.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان کرمان افزود: اجرای طرح نان سالم از مزرعه تا سفره یکهزار و ۵۸۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد که یکهزار و ۲۸۰ میلیارد ریال آن از طریق تسهیلات بانکی به بخش خصوصی و مابقی اعتبارات از طریق دستگاه های دولتی تامین و طی مدت پنج سال اجرا می شود.

وی بیان کرد: برخی نانوایی های استان کرمان با مشکل استاندارد نبودن دستگاه ها یا محل نانوایی ها مواجه هستند که به منظور رفع این مشکل ۶۰۰ میلیون ریال برای استاندارد و به روز کردن مکان نانوایی ها و ۳۰۰ تا ۳۵۰ میلیون ریال به منظور استاندارد و به روز کردن دستگاه ها در نظر گرفته شده است.

نژاد بیگلری گفت: قرار است در زمینه به روز رسانی تکنولوژی آرد استان کرمان نیز ۳۰۰ میلیارد ریال هزینه شود.

وی افزود: دو هزار و ۱۰۲ واحد نانوایی در استان وجود دارد که یک سوم آنها ساماندهی شده اند.

وی اظهار کرد: مصرف آرد استان کرمان در حال حاضر ۲۰ هزار تن است که این مقدار در گذشته ۳۰ هزار تن بوده است.


نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

copyright © 2021 , Kermaniec.IR