نوشته شده در تاریخ ۹۸/۰۷/۲۳ | مرتبط با :
غذاهای سنتی | 1,244 views
در این مطلب طرز تهیه مجور کدو را مشاهده خوهید کرد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای مجور کدو:
کدو ۵۰۰ گرم
پنیر سفید ۱۵۰ گرم
تخممرغ دو عدد
آرد گندم دو قاشق غذاخوری
روغن مایع دو تا سه قاشق غذاخوری
شوید خردشده دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
برای شروع کدوها را رنده نموده، بعد تخممرغها را به آن میافزاییم. در ظرفی جداگانه آرد گندم و شوید را مخلوط کرده و به کدوها اضافه میکنیم. در مرحله آخر پنیر رنده شده را افزوده، نمک و فلفل به آن زده و ظرف مناسب فر را با روغن مایع کاملاً چرب کرده و تمام مواد را داخل آن میریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد میگذاریم تا روی آن طلایی شود و سپس سرو مینماییم.