طرز تهیه آش گندم شیر کرمان
نوشته شده در تاریخ ۹۸/۰۶/۲۶ | مرتبط با : غذاهای سنتی | 1,500 views
آش گندم شیر

در ادامه ی این مطلب آش گندم شیر کرمان به همراه دستور پخت و طبخ آن را مشاهده خواهید کرد. این آش یکی از خوشمزه های کرمان محسوب می شود. با ما در ادامه ی این مطلب همراه باشید.

مواد لازم:

  • نخود یک لیوان
  • گوشت با استخوان نیم کیلو
  • گندم شیر دو لیوان
  • پیاز یک عدد
  • نمک، زرد چوبه و فلفل  به میزان لازم
  • کشک ساییده شده  به مقدار کافی
  • رشته آش مقداری
  • سیر و نعنا داغ به مقدار لازم

طرز تهیه گندم شیر:

برای شروع گندم ها را با آسیاب به صورت بلغور بکوبید و با کمک یک الک  آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می گیرد.

طرز تهیه آش (دستور اصلی):

گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها را له کرده سپس گندم شیر را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداری کشک به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه کنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد.


نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

copyright © 2021 , Kermaniec.IR