طرز تهیه آش گندم شیر کرمان
نوشته شده در تاریخ ۹۸/۰۶/۲۶ | مرتبط با :
غذاهای سنتی | 1,500 views
در ادامه ی این مطلب آش گندم شیر کرمان به همراه دستور پخت و طبخ آن را مشاهده خواهید کرد. این آش یکی از خوشمزه های کرمان محسوب می شود. با ما در ادامه ی این مطلب همراه باشید.
مواد لازم:
- نخود یک لیوان
- گوشت با استخوان نیم کیلو
- گندم شیر دو لیوان
- پیاز یک عدد
- نمک، زرد چوبه و فلفل به میزان لازم
- کشک ساییده شده به مقدار کافی
- رشته آش مقداری
- سیر و نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه گندم شیر:
برای شروع گندم ها را با آسیاب به صورت بلغور بکوبید و با کمک یک الک آرد آن را کاملاً جدا کنید. پس از آن گندم ها را با شیر، سیاهدانه، زنجبیل، فلفل، زردچوبه، زیره و نمک بپزید و روی پارچه ای داخل قابلمه ریخته تا کاملاً خشک شود. گندم شیر بسیار مقوی است و در چند آش سنتی استان کرمان مورد استفاده قرار می گیرد.
طرز تهیه آش (دستور اصلی):
گوشت و نخود را همراه پیاز، زردچوبه و فلفل بپزید. گوشت ها را له کرده سپس گندم شیر را اضافه کرده و پس از پخت آن مقداری کشک به آن بیفزایید. رشته آش را به دیگر مواد اضافه کنید و در آخر نعنا داغ و سیرداغ را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کاملاً بپزد.