طرز تهیه کلمپه کرمانی
نوشته شده در تاریخ ۹۸/۰۷/۱۴ | مرتبط با : غذاهای سنتی | 2,185 views
کلمپه کرمان
در این مطلب با ما همراه باشید تا دستور پخت و تهیه کلمپه کرمان را برای شما دوستان شرح دهیم. کلمپه جزو شیرینی های بسیار محبوب در شهر کرمان می باشد.

طرز تهیه خمیر کلمپه

روغن جامد  ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
آرد  ½ ۲ پیمانه (۲۶۰ گرم)
زرده تخم مرغ۱ عدد (معادل ۲۰ گرم)
شیر⅓ پیمانه (۵۴ میلی لینر)
بیکینگ پودر¼ قاشق چایخوری
کلمپه کرمان

مواد داخل کلمپه

گلاب کمی

خرما۲۵۰ گرم

روغن¼ پیمانه (۳۸ گرم)

هل و دارچین: به میزان دلخواه

پودر پسته و یا کنجد: برای تزیین و به میزان دلخواهکلمپه کرمان

دستور پخت:

روغن جامد را در در ظرفی گرم کنید تا آب شود و سپس آرد را به آن می افزاییم تا خمیری شود.
زرده تخم مرغ را با همزن برقی خوب می زنیم و شیر را با آن حل می کنیم و سپس به مخلوط، روغن و آرد اضافه می کنیم. بیکینگ پودر را هم به بقیه مواد اضافه نمایید و مخلوط کنید. خمیر را خوب ورز می دهیم تا لطیف شده و به دست نچسبد و می گذاریم یک ساعت بماند تا ور آید.
خرما ها را پوست می کنیم و له می کنیم و با گلاب در روغن روی حرارت می گذاریم تا نرم و لطیف شود.
پس از اینکه خمیر ور آمد، آن را با وردنه صاف می کنیم و با قالب دایره قالب می زنیم. در یک دایره خمیری مقداری از مخلوط خرما می ریزیم و دایره خمیری دیگر که خالی است را روی آن قرار می دهیم. لبه های  خمیر را می چسبانیم تا با کمی فشار به یکدیگر بچسبند.
تمام خمیر را به این صورت آماده می کنیم و اگر بخواهیم می توانیم روی آن را با مهر های مخصوص این شیرینی نقش بیندازیم. سپس داخل فر دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد که از قبل گرم شده به مدت پانزده تا بیست دقیقه بپزد.

نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

copyright © 2021 , Kermaniec.IR