طرز تهیه آبگوشت زیره ی کرمانی اصیل
نوشته شده در تاریخ ۹۸/۰۶/۰۲ | مرتبط با : غذاهای سنتی | 1,570 views
طرز تهیه آبگوشت زیره ی کرمانی اصیل

آب گوشت زیره یکی از غذاهای پر طرفدار کرمانی است. این غذا با نان محلی داغ سرو می شود و اصول خوردنش همانند سایر آبگوشت ها با تیلیت نان است. در این آبگوشت از ادویه ی زیره استفاده می شود و علت نامگذاری ان هم همین است. با ما در ادامهی این مطلب همراه باشید تا پخت این غذاها را فرا گیرید.

مواد لازم

  • ۴۰۰ گرم  گوشت آبگوشتی
  • ۱ عدد  پیاز
  • ۳ حبه  سیر
  • ۱ ق س پودر زیره سیاه
  • ۲ ق س رب گوجه‌فرنگی
  • نمک و فلفل و زردچوبه به‌اندازه لازم

طرز تهیه:

۱. پیاز ها را ریز خرد کنید و با گوشتتان کمی تفت دهید تا بوی گوشت گرفته شود.

۲. سیر را رنده کنید و با گوشت،پودر زیره، رب گوجه‌فرنگی، فلفل،زردچوبه و ۴ لیوان آب به مدت۳ ساعت با شعله بگذارید تا چند ساعت پخته شود.

۳. وقتی گوشت خوب پخت و آب آن کم شد، نمک را اضافه کنید و بعد از یکی دو جوش، آن را از روی حرارت بردارید.کرمانی‌ها گوشت این غذارا با نان میل می‌کنند و درون آب آن نان خشک محلی ترید می‌کنند.


نام شما *
ایمیل * (نمایش داده نمی شود)
سایت شما

copyright © 2021 , Kermaniec.IR