طرز تهیه آبگوشت کشک و بادمجان کرمان
نوشته شده در تاریخ ۹۸/۰۶/۲۳ | مرتبط با :
غذاهای سنتی | 1,462 views
در این مطلب برای شما دوستان عزیز یکی از آبگوشت های خوشمزه ی شهر کرمان را آماده کرده ایم. آبگوشت بادمجان و کشک کرمان یکی از آبگوشت های خوشمزه ی کرمان است. در ادامه ی این مطلب با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این غذای خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم:
- نخود یک پیمانه
- پیاز یک عدد
- گوشت مغز ران با استخوان نیم کیلو
- دنبه ۵۰ گرم
- سیب زمینی دو عدد
- بادمجان چهار عدد
- روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
- سیر پنچ حبه
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- کشک یک پیمانه
- نعنا داغ به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود خیس و آبکش شده، پیاز، گوشت و دنبه را در قابلمهای شامل مقداری آب بریزید به طوری که روی مواد شما را به صورت کلی پوشش دهد.قابلمه را روی شعله ی زیاد قرار دهید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا مواد به مدت سه ساعت و نیم بپزند. (کف روی مواد را با کفگیر سوراخدار بگیرید و دور بریزید)
در یک ساعت آخر پخت، سیب زمینی را به آبگوشت اضافه کنید.
بادمجانها را در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم از هر دو طرف، سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
سیر و زردچوبه را در تابهای حاوی روغن تفت دهید و نیمی از آن را در ۳۰ دقیقه آخر پخت، به همراه بادمجان و کمی فلفل سیاه به آبگوشت اضافه کنید و بگذارید کاملا بپزد.
در ظرفی، کشک را با دو پیمانه آب گوشت رقیق کنید و در ۲۰ دقیقه آخر پخت آبگوشت، به آن اضافه کنید.
در اواخر پخت، نمک را به آن بیفزایید و پس از پخت کامل، آب آبگوشت را در ظرفی بریزید. گوشت را از استخوان جدا کرده و همراه تمام محتویات آبگوشت، با گوشتکوب بکوبید.
آن را به ظرف سروتان منتقل کنید و با سیر داغ و نعناع داغ تزیینش کنید.